Lashes & Brows

Køb eyelash extensions og alt i udstyr og tilbehør online - LaBina Danmark

I LaBinas eyelash extension shop er vi ekstra stolte af, at kunne sælge vores egne Eyelash Extensions af mærket DanishLash. Det har taget os over seks år at udvikle dem, men det har helt klart været rejsen værd. Resultatet er blevet intet mindre end genialt, hvilke både kunder og behandlere er enige om.  

 

DanishLash’s eyelash extensions påsættes kundens egne øjenvipper. Ligesom det er tilfældet med dine naturlige øjenvipper, falder de påsatte øjenvipper naturligt af indenfor 28 dage efter påsætningen. Skal virkningen derfor være optimal, skal kunden have påsat nye eyelash extensions hver 14’ende dag. Endnu en god grund til at holde sig fra lim og andet tilbehør, der kan irritere huden og medføre allergiske reaktioner.  Køb fremadrettet altid dine eyelash extensions i mærket DanishLash. Hos os får du nogle af de fineste vipper på markedet. Dine kunder får fyldige og naturlige øjenvipper uden risiko for øjenirritation og allergi.

 

De lim-produkter der bruges i forbindelse med påsætningen, er skånsomme mod både hud og øjne, hvilket selvfølgeligt også er en fordel for dig som behandler. Derudover er de lette at påføre, hvilket er med til at økonomisere dit daglige arbejde betragteligt. Man mærker hurtigt, at DanishLashs Eyelash extensions er udviklet i samspil med behandlere, der arbejder med eyelash extensions på daglig basis.